Think inside the box

SPH Verpakkingen B.V. is uw partner voor al uw verpakkingen en dozen.

FSC logo

Maatregelen rondom Corona

De impact van het Coronavirus in Nederland en België neemt steeds verder toe. Vanzelfsprekend nemen wij onze voorzorgsmaatregelen. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen en doen er alles aan enerzijds onze medewerkers te beschermen en anderzijds om de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de uitleveringen van SPH Verpakkingen te waarborgen. Wij informeren u hierbij over de stand van zaken.

Tot nu toe loopt het order- en uitleverproces normaal. We verwachten geen problemen met het uitleveren van uw bestelling, tenzij verdere escalatie van het Coronavirus verdergaande maatregelen voorschrijft. In dat geval zouden we kunnen overgaan tot een aanpassing van het order- en/of uitleverpatroon. Indien we genoodzaakt zijn om het serviceniveau aan te passen, dan zullen we hierover tijdig communiceren. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Onze vervoerders nemen maatregelen om de continuïteit van kernprocessen veilig te stellen en zijn er reisbeperkingen ingesteld naar risicogebieden. Wat betreft de Benelux ondervinden ze op dit moment alleen gevolgen van en naar die gebieden in het buitenland die aangeduid zijn als risicogebied. Daar heeft de lokale overheid in sommige gevallen strikte controles geïmplementeerd om de verspreiding van de ziekte te voorkomen. In zulke gevallen zijn de ophaal-, bezorg- en opslagdiensten van vervoerders opgeschort. Vooralsnog is dit in Nederland en België niet het geval.

SPH Verpakkingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte